9.7/10
4.5/5

Gratis offertes vergelijken

Binnen 1 minuut geregeld

Gratis onafhankelijk advies

300.000 mensen gingen je voor

Vergelijk airco offertes en bespaar tot wel 40% op de kosten!

Via Rayalo kan je nu ook airco offertes vergelijken. Vul je gegevens in en begin direct met besparen!

Bespaar ruim €1000 per jaar

Tot 60% minder gasverbruik

Verhoog direct je woningwaarde

Altijd een fijne temperatuur thuis

Gezonde lucht dankzij filtering

Waarom kiezen voor airco?

Niet iedereen kan het zich veroorloven om hun huis 100% te isoleren en een dure warmtepomp te kopen. Maar wist je dat veel airco’s ook zeer zuinig kunnen verwarmen als zogenaamde lucht-lucht warmtepomp? Als de airco namelijk op de verwarmstand staat wordt je huis met elektriciteit verwarmt. Hierdoor hoeft de CV minder gas te verbruiken om de ruimte te verwarmen. Het wooncomfort wordt ook verhoogd doordat je huis veel sneller verwarmt wordt dan met vloerverwarming.

Maar verbruik je dan niet meer stroom dan met gasverwarming? Dat klopt, maar gezien de huidige gasprijzen ben je nog steeds minstens 50% goedkoper uit dan verwarmen met gas.

Wil jij ook airco offertes vergelijken?

Onze reviews

Herman Stoops

Al snel kreeg ik een telefoontje van de aircospecialisten. Dit gesprek is als erg positief ervaren en ik heb dan ook de keuze gemaakt om een aircosysteem te laten installeren. Ik ben erg blij met het resultaat en uitermate tevreden over de goede service van Rayalo!

Lenie Meijer - Janssen

In de zomer werd het altijd erg warm bij mij thuis. Dit ging ten koste van mijn productiviteit, terwijl ik veelal vanuit thuis werk. Dankzij Rayalo heb ik een goede deal kunnen sluiten voor de installatie van een aircosysteem, passend bij mijn situatie. Het is voor mij nu heerlijk om vanuit thuis te werken ondanks de warmte in de zomer. Super bedankt!

Thom VD Berg

Werd pas na een paar dagen gebeld. Toen er eenmaal contact was gelegd kwam er schot in de zaak. Ik ben erg vriendelijk geholpen door de specialisten en dat tegen een goede prijs dankzij Rayalo.

Eline Martens

Heb weleens eerder op Facebook gezien dat je airco offertes kon vergelijken! Erg blij met deze kans want ik woon in een groot huis met weinig ramen. Erg bedankt voor de transparante communicatie en het snelle werk Rayalo!

Airco vergelijken

Ook airco offertes vergelijken?

Vul het formulier in en laat je geheel vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt een airco?

Een airconditioner bestaat uit twee delen: een binnendeel en een buitendeel. Dunne leidingen zorgen voor de onderlinge verbinding van de apparatuur. Het binnendeel zorgt voor circulatie van de lucht in de ruimte en neemt ongewenste warmte op. Het buitendeel geeft deze warmte af aan de buitenlucht. Bij dit proces wordt bovendien vocht aan de ruimte onttrokken, wat eveneens een verkoelend effect oplevert.

Hoe zit het met het energieverbruik?

Het gebruik van energie van airco’s is in de laatste jaren sterk verbeterd. De machines zijn zuiniger in gebruik en dat scheelt ook in jouw portemonnee! Hoeveel energie een apparaat gebruikt wordt vastgesteld door labels, van A t/m G om precies te zijn. Heeft een systeem het label A dan is dit de meest zuinige machine. Je bent dan verzekerd van lage kosten. 

Welk type airconditioning is geschikt voor mij?

De specialisten nemen contact met jou op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Er wordt een passend advies gegeven over welk type airconditioning het best bij jouw specifieke situatie past.

Wordt mijn woning meer waard door airco?

Ja, de waarde van jouw woning neemt substantieel toe. Een goede airconditioning wordt tegenwoordig als vanzelfsprekend gezien. Door het toevoegen van airco wordt jouw huis dus aantrekkelijker in de woningmarkt!

Wil jij ook airco offertes vergelijken?