9.7/10
4.5/5

Gratis offertes vergelijken

Binnen 1 minuut geregeld

Gratis onafhankelijk advies

300.000 mensen gingen je voor

Ook besparen op energie door je woning te verduurzamen?

Via Rayalo kun je nu voordelig je huis verduurzamen tegen een vast bedrag per maand. Kies je minstens 2 maatregelen? Dan kom je ook tijdelijk in aanmerking voor subsidie tot wel 30%!

Bespaar op je energierekening

Verhoog de waarde van je woning

Vrijblijvend adviesgesprek op maat

Snelle en vakkundige installatie

Gratis financieringsplan

Waarom een duurzaamheidslening?

Je huis verduurzamen is momenteel een van de beste manieren om geld te besparen. Dit komt vooral door de hoge energieprijzen en stijgende inflatie. Hierdoor is het een stuk verstandiger om je spaargeld te investeren in bijvoorbeeld isolatie dan het te laten verdampen op de bank.

Door je woning volledig te laten verduurzamen bespaar je tot €3600 per jaar! Daarnaast zorgt het voor een flinke stijging van je woningwaarde. Zo leveren huizen met energielabel A of B gemiddeld €6000 meer op bij de verkoop!

Helaas kunnen de kosten voor het verduurzamen van je woning erg hoog uitvallen. Voor kunststof kozijnen bij een gemiddelde woning ben je al snel €15000 kwijt, en als je ook nog zonnepanelen wilt laten plaatsen kan je er nog eens €7500 bij optellen.

Met een duurzaamheidslening van Het Nationaal Warmtefonds wordt het verduurzamen van je woning voor iedereen mogelijk! Je krijgt een lening die je maandelijks afbetaalt tegen een extreem lage rente van 0% of hooguit 1,7%. Tegelijkertijd bespaar je tot wel 35% op je energierekening en kun je de kosten dus afstrepen tegen je maandelijkse besparing!

Nationaal Warmtefonds

Hoeveel kan ik besparen?

Hoeveel het verduurzamen van je woning oplevert, hangt af van verschillende factoren. Zo is het natuurlijk enorm belangrijk welke maatregel je kiest, maar spelen de aanschafkosten en omvang van je woning ook een rol. Daarnaast hebben de gas- en stroomprijzen ook veel invloed op het rendement. 

Doordat de gas- en stroomprijzen de afgelopen tijd erg zijn opgelopen, is je huis verduurzamen nu een erg aantrekkelijke manier om geld te besparen. Dit wordt nog eens onderstreept door het feit dat je tijdelijk tot wel 30% van de kosten vergoed krijgt van de overheid!

In het rekenvoorbeeld van Milieu Centraal kan je per woningtype zien hoeveel geld je kunt besparen met de verschillende isolatiemaatregelen.

Wil je weten hoeveel je kunt besparen in jouw specifieke situatie? Vraag dan ons gratis adviesgesprek aan. Vul je gegevens in en één van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Wil jij ook jouw woning verduurzamen?

Onze reviews

Katja Wouters

Mijn man en ik wilden besparen op onze energiekosten maar hadden even geen buffer. Vandaar dat deze service van Rayalo een mooie uitkomst was! Inmiddels hebben we zonnepanelen en kunststof kozijnen die we maandelijks tegen een vast bedrag afbetalen. Ik heb het even uitgerekend en als we zoveel blijven besparen dan zijn we goedkoper uit dan als we zelf de investering hadden gedaan. Win-winsituatie dus!"

Marcel Kortekaas

Ik ben erg tevreden met het geleverde werk en de kwaliteit van de gebruikte materialen. Merk meteen verschil qua temperatuur in huis en zie het ook terug op mijn maandelijkse energierekening. Onderaan de streep ben ik een stuk goedkoper uit dan voorheen dus ik heb helemaal niks te klagen!

Melanie Verhorst

Door de opgelopen energieprijzen zijn wij toch ook overstag gegaan en hebben we voor spouwmuurisolatie i.c.m. zonnepanelen gekozen. De isolatiespecialist en zonnepanelen installateur waren zeer vriendelijk en allebei in een half dagje klaar. Daarnaast vallen de kosten ons enorm mee en zijn we goed geholpen met het aanvragen van subsidie! Weinig te klagen aan onze kant!

Harold Spoelstra

De service van Rayalo was boven verwachting maar het belletje kwam wel later dan ik had verwacht. Dus ja dat is dan mijn enige minpuntje maar verder werd alles heel correct opgepakt. Ik ben zeer blij met

isolatie-achtergrond

Ook jouw woning verduurzamen?

Vul het formulier in en laat je geheel vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden.

Veel gestelde vragen

Wat is een duurzaamheidslening?

Een aantrekkelijke lening waarmee huiseigenaren energiebesparende investeringen voor hun eigen woning kunnen financieren. Tegen een vast laag bedrag per maand profiteer je dus direct van de voordelen van zonnepanelen, isolatie, kunststof kozijnen/schuifpuien en meer!

Hoeveel bespaar je met zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn een goede investering: de winst is vergelijkbaar met een spaarrente van 5 procent per jaar! Dat is een rendement dat je momenteel bij geen enkele bank kunt krijgen. Een gemiddeld huishouden bespaart dan ook makkelijk €1000 per jaar met zonnepanelen!

Hoeveel bespaar je met isolatie?

Door je huis vakkundig te laten isoleren bespaar je gemiddeld €1000 per jaar op je energierekening! Daarnaast voorkom je schade en onderhoudskosten doordat tocht, vocht en schimmel verleden tijd zijn!

Wat leveren kunststof kozijnen/schuifpuien op?

Het rendement van kunststof kozijnen is vooral erg hoog als je ze laat plaatsen met isolatieglas. Dit kan dubbel glas, HR+, HR++ of triple glas zijn. Hiermee kun je in een gemiddelde woning tot wel €800 per jaar besparen op je energierekening! 

Wil je ook jouw huis verduurzamen?