9.7/10
4.5/5

Gratis offertes vergelijken

Binnen 1 minuut geregeld

Gratis onafhankelijk advies

300.000 mensen gingen je voor

Hypotheek afsluiten tegen de laagste rente?

Via Rayalo kan je nu een hypotheek vergelijken tegen eerlijke en transparante voorwaarden!

Snel aangevraagd & op tijd geregeld

Alleen het gunstigste rentetarief

Geheel vrijblijvend advies

Gratis oriëntatiegesprek

Transparant & duidelijk

Waarom hypotheken vergelijken?

Het leven is duur en je kunt je geld maar één keer uitgeven. Dat begrijpen wij bij Rayalo maar al te goed. En door de stijgende vaste lasten wordt het ook steeds moeilijker om te sparen voor een nieuwe woning.

Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor. Wij vergelijken voor jou de beste hypotheken van de meest betrouwbare hypotheekaanbieders in Nederland. Zo kan je de hypotheek kiezen die het beste bij jouw situatie past en bespaar je op de rente. Altijd tegen eerlijke en transparante voorwaarden en zonder lange wachttijden, verborgen kosten of andere addertjes onder het gras. 

Geld lenen

Bank vs. hypotheekaanbieder

Een hypotheek, die sloten mensen vroeger vrijwel vanzelfsprekend af bij de bank. Maar intussen hebben de banken nog minder dan de helft van de Nederlandse hypotheken in handen.

De banken hebben namelijk plaats moeten maken voor een heel nieuwe groep hypotheekaanbieders. Deze groep werkt bijvoorbeeld met het geld van grote beleggers zoals pensioenfondsen. Wie dus nu een huis wil kopen, heeft wat te kiezen. En dat is gunstig!

Meer concurrentie leidt tot goedkopere hypotheken. Daarnaast werkt de toenemende concurrentie ook disciplinerend voor zowel de onafhankelijke hypotheekaanbieders als de banken.

Wil je weten wat voor hypotheek je kunt krijgen in jouw specifieke financiële situatie? Vul je gegevens in en een adviseur neemt geheel vrijblijvend contact met je op!

Snel een hypotheek afsluiten tegen de laagste rente?

Onze reviews

Maarten Geelen Amsterdam

Wij hebben de dienstverlening als zeer prettig ervaren. Contact was na een eerste kennismaking vooral online. Dit was prima! Door zorgvuldig en snel en kundig advies te geven konden wij op het juiste moment de goede keuzes maken en overgaan tot de aankoop van het gekozen appartement.

Sharina Schilder Enschede

Een eerste huis aankopen, we hadden geen idee hoe dat in zijn werk ging. Het was super om een adviseur naast ons te hebben staan voor vragen over het type hypotheek/verschillende banken/taxateurs/keuringen/etc, we konden echt alles vragen en kregen altijd snel antwoord. Voor ons was dit het zeker waard..

Eduard Schaapman Zoetermeer

Mijn vrouw en ik wilde onze hypotheek verhogen voor een grote verbouwing. Met behulp van Rayalo zijn we met een goede partij in contact gekomen en daarmee uiteindelijk ook in zee gegaan. Hier hebben we tot nu toe geen spijt van gehad. Bedankt dus Rayalo!

Anita ter Steege Appingedam

Heb verschillende sites geprobeerd om hypotheken te vergelijk maar Rayalo sprong er wel bovenuit t.a.v. duidelijk taalgebruik. Merk echt dat ik anders soms door de bomen het bos niet meer zie. Inmiddels een goede hypotheekaanbieder gevonden en het huis wordt binnenkort opgeleverd!

Snel een hypotheek afsluiten tegen de laagste rente?

Vul het formulier in en laat je geheel vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden.

Veel gestelde vragen

Wat is een hypotheek?

Een hypotheek is een lening voor je koophuis. Over deze lening betaal je rente. Een lagere rente over de hypotheeklening leidt tot lagere maandlasten. Je moet echter niet alleen naar de rente kijken, ook de andere voorwaarden zijn zeer belangrijk.

Wat is een rentevaste periode?

De rentevaste periode is de periode waarin je rente voor je hypotheek vaststaat. Kies je voor een rentevaste periode van 15 jaar? Dan betaal je 15 jaar lang hetzelfde percentage rente, ongeacht wat de gemiddelde hypotheekrente daarna doet.

Wat is hypotheekrenteaftrek?

De overheid wil het kopen van huizen stimuleren. In Nederland mag je daarom jaarlijks het bedrag dat je aan hypotheekrente betaalt, aftrekken van de inkomstenbelasting. Je betaalt daardoor belasting over een lager inkomen. Dit maakt het bezitten van een huis wat betaalbaarder.

Kan ik een hypotheek krijgen zonder vast contract?

Vaste contracten zijn tegenwoordig niet vanzelfsprekend. Voorheen was dit een voorwaarde om een hypotheek af te kunnen sluiten. Tegenwoordig is het niet altijd meer een strikte eis om een vast contract te hebben. Ook met een tijdelijk contract, uitzendcontract en uitkering is het mogelijk een hypotheek af te sluiten.

Snel een hypotheek afsluiten tegen de laagste rente?