9.7/10
4.5/5

Gratis offertes vergelijken

Binnen 1 minuut geregeld

Gratis onafhankelijk advies

300.000 mensen gingen je voor

Wel rendement op je geld door te investeren in vastgoed?

Laat je vermogen groeien door te investeren in commercieel vastgoed. Beleg je geld in stenen in plaats van het te laten verdampen op de bank!

Al mogelijk vanaf €100 p/m

Rendement van 6,8% in 2022

Sterke mix van essentieel vastgoed

5x winnaar van Cash Cow Award

Maandelijks voorschot van 6%

Waarom investeren in vastgoed?

Door in vastgoed te investeren behaal je het hoogste rendement in vergelijking met andere beleggingen zoals aandelen of sparen. Aandelen zijn namelijk vaak erg onzeker en bij de bank krijg je momenteel nauwelijks tot geen rente meer op je spaargeld. Door de oplopende inflatie is het ook niet verstandig om je geld op de bank te laten verdampen. 

Daarnaast levert het aan twee kanten rendement op: door de huuropbrengsten en door de waardestijging van het onroerend goed. De huurinkomsten zorgen voor een constante cashflow die gebruikt kan worden om de hypotheek te betalen, maar ook om weer nieuwe investeringen te doen.

De waardestijging is rendement voor op de lange termijn. En deze 'overwaarde' kan ook weer worden gebruikt voor nieuwe investeringen. En als laatste – maar zeker niet het minste – profiteer je bij vastgoedobligaties vaak van een voorspelbaar rendement. Je weet dus goed wat je jaarlijks uit je investering kunt halen!

De Cash Cow Awards

Door het gerealiseerde rendement, de transparantie en de toegankelijkheid (instappen kan al vanaf € 100 per maand) heeft SynVest nu voor de 5e keer de Cashcow Award voor ‘Beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed’ gewonnen.

De Cashcow Awards – een initiatief van Cash magazine, cashcow.nl en Bull Up – worden jaarlijks uitgereikt tijdens de BeleggersFair, het grootste beleggingsevenement van Nederland. Deze awards onderscheiden zich doordat de genomineerden niet zomaar uit de lucht worden gegrepen maar geselecteerd worden door duizenden beleggers.

Wil je ook in vastgoed beleggen met SynVest? Download dan nu de gratis brochure. Vul je gegevens in en een adviseur neemt geheel vrijblijvend contact met je op!

Wil jij ook je spaargeld weer voor je laten werken?

Onze reviews

Onno Driessens

Lang gezocht jaren geleden naar een betrouwbare investeringsmaatschappij en ik kwam uit bij SynVest. Nu jaren later en na vele bijstortingen nog steeds erg tevreden met deze maatschappij. Ik kan inmiddels een dag minder werken icm de opbrengst die ik gedeeltelijk laat uitkeren iedere maand in dividend. De rest groeit gestaag. Mooi is dat en brengt me rust.

Tineke Boersma

Ik heb nu ongeveer drie jaar ervaring met Synvest. Het bevalt mij prima. Iedere maand op tijd de dividend bijschrijving en nooit een telefoontje dat het niet is binnen gekomen. Ook de service en vragen worden altijd correct uitgevoerd. Voor iedereen een aanrader om met Synvest te gaan meewerken c.q. te gaan investeren.

Jan & Anja

Sinds 2015 beleggen we via SynVest. We ervaren Synvest als een transparante en kleinschalige organisatie met een betrouwbaar product. Mensen zijn bereikbaar, afspraken worden goed nagekomen. De stortingen worden altijd keurig op tijd uitgevoerd. Prima rendement.

Tineke Segaar

Al enige jaren heb ik geïnvesteerd in Synvest. Aanvankelijk vroeg ik iedere maand mijn divident op, met het idee,"je weet maar nooit of het goed gaat!" Nu laat ik de divident staan, omdat Synvest voldoet aan zijn beloftes en ik vertrouwen heb in de voortzetting daarvan. Ik heb waardering voor de slimme en verstandige manier van beleggen.

Je spaargeld weer voor je laten werken?

Vul het formulier in en laat je geheel vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden.

Veel gestelde vragen

Wat is een vastgoedobligatie?

Een vastgoedobligatie is een lening aan een bedrijf, vaak een projectontwikkelaar of vastgoedinvesteerder, die met dit geld onroerend goed koopt of ontwikkelt. In ruil voor je lening ontvang je tijdens de looptijd rente.

Waar investeer je precies in?

Met vastgoedobligaties beleg je in onroerend goed zonder dat je zelf vastgoed koopt. Via vastgoedfondsen investeer je bijvoorbeeld in winkelcentra, kantoren of woningen en krijg je een deel van de inkomsten die hieruit voortvloeien.

Wat is een vastgoedfonds?

Een vastgoedfonds is een beleggingsvorm waarbij de deelnemers gezamenlijk het eigen vermogen verschaffen om vastgoed aan te kopen. Zij worden de eigenaren van het vastgoed. De opbrengsten uit verhuur worden gedurende de looptijd, per kwartaal, na aftrek van kosten uitgekeerd aan de beleggers naar rato van hun inleg.

Wat zijn de risico's?

Voordelen brengen meestal ook nadelen met zich mee, en dat is wat betreft vastgoedobligaties niet anders. Gaat er iets mis met het project, dan zijn de houders van vastgoedobligaties meestal de eersten die daarvan de financiële pijn ondervinden. Toch zijn obligaties over het algemeen een veiligere investering dan aandelen. 

Wil jij ook je spaargeld weer voor je laten werken?