9.7/10
4.5/5

Gratis offertes vergelijken

Binnen 1 minuut geregeld

Gratis onafhankelijk advies

300.000 mensen gingen je voor

Wel rendement op je geld door te investeren in verhuurd vastgoed?

Laat je vermogen groeien door te investeren in Nederlandse huurwoningen. Beleg je geld in stenen in plaats van het te laten verdampen op de bank!

Gezonde geografische ligging

Goede screening van huurders

Een vast rendement tot 9% per jaar

Rente per kwartaal uitbetaald

Looptijd van slechts 1 jaar

Waarom investeren in vastgoed?

Door in vastgoed te investeren behaal je het hoogste rendement in vergelijking met andere beleggingen zoals aandelen of sparen. Aandelen zijn namelijk vaak erg onzeker en bij de bank krijg je momenteel nauwelijks tot geen rente meer op je spaargeld. Door de oplopende inflatie is het ook niet verstandig om je geld op de bank te laten verdampen. 

Daarnaast levert het aan twee kanten rendement op: door de huuropbrengsten en door de waardestijging van het onroerend goed. De huurinkomsten zorgen voor een constante cashflow die gebruikt kan worden om de hypotheek te betalen, maar ook om weer nieuwe investeringen te doen.

De waardestijging is rendement voor op de lange termijn. En deze 'overwaarde' kan ook weer worden gebruikt voor nieuwe investeringen. En als laatste – maar zeker niet het minste – profiteer je bij vastgoedobligaties vaak van een voorspelbaar rendement. Je weet dus goed wat je jaarlijks uit je investering kunt halen!

Trends & ontwikkelingen

De grafiek van Het Centraal Bureau voor de Statistiek laat zien hoe de prijzen voor commercieel vastgoed het afgelopen decennium omhoog zijn gegaan. Gezien deze ontwikkelingen hebben investeerders nu de uitgewezen kans om mooie rendementen te behalen!

Door te investeren in commercieel vastgoed laat je je spaargeld weer voor jou werken. Zo kun je een hoger rendement behalen dan op de bank, waar je geld door de hoge inflatie en lage rente alleen maar zal verdampen.

Wil je weten hoeveel rendement je kunt behalen met jouw besteedbaar vermogen? Download dan nu de gratis brochure van Vondellaan Vastgoed. Vul je gegevens in en een adviseur neemt geheel vrijblijvend contact met je op!

Wil jij ook je spaargeld weer voor je laten werken?

Onze reviews

Gertjan de Vos Zwanenburg

Ik ben momenteel erg tevreden met de service van Vondellaan Vastgoed. Heb een goed overzicht over mijn belegging en tot nu toe zijn alle afspraken netjes nagekomen. Zie mijn rendement gestaag groeien en zie dit voorlopig als een beter alternatief dan mijn spaargeld op de bank zetten. Ben erg benieuwd wat Vondellaan Vastgoed mij nog gaat brengen!

Nel Hageman - de Wit Oisterwijk

Ik ben nu al een tijdje bezig met het investeren in vastgoed via verschillende beleggingsinstellingen. Zo spreid ik mijn risico en ben ik niet van slechts één partij afhankelijk. Toch denk ik dat ik binnenkort geheel overstap op Vondellaan Vastgoed. Verwacht met Vondellaan Vastgoed toch wel het meeste rendement te kunnen behalen. Kortom, erg tevreden dus!

Stefan Berkenbosch Breda

Via een advertentie van Rayalo kwam ik bij Vondellaan Vastgoed terecht en was na het lezen van de brochure gelijk verkocht! De doorslaggevende factor was toch wel het gegarandeerde rendement. Dat zie je namelijk niet heel vaak en ik hou enorm van zekerheid. Heb nu ook al het eerste rendement ontvangen en ben dus zeer te spreke over Vondellaan Vastgoed!

Sanne de Jong Leusden

Erg fijne partij om in te beleggen. Mijn rendement is de afgelopen tijd flink gegroeid en denk dat ik het voorlopig laat staan om mijn pensioen mee aan te vullen. Bijna zonde om in deze tijd niet te gaan beleggen, ook al brengt het natuurlijk wel een risico met zich mee. Ik heb bij Vondellaan Vastgoed in ieder geval tot dusver geen spijt van mijn beslissing gehad!

Je spaargeld weer voor je laten werken?

Vul het formulier in en laat je geheel vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden.

Veel gestelde vragen

Wat is een vastgoedobligatie?

Een vastgoedobligatie is een lening aan een bedrijf, vaak een projectontwikkelaar of vastgoedinvesteerder, die met dit geld onroerend goed koopt of ontwikkelt. In ruil voor je lening ontvang je tijdens de looptijd rente.

Waar investeer je precies in?

Met vastgoedobligaties beleg je in onroerend goed zonder dat je zelf vastgoed koopt. Via vastgoedfondsen investeer je bijvoorbeeld in winkelcentra, kantoren of woningen en krijg je een deel van de inkomsten die hieruit voortvloeien.

Wat is een vastgoedfonds?

Een vastgoedfonds is een beleggingsvorm waarbij de deelnemers gezamenlijk het eigen vermogen verschaffen om vastgoed aan te kopen. Zij worden de eigenaren van het vastgoed. De opbrengsten uit verhuur worden gedurende de looptijd, per kwartaal, na aftrek van kosten uitgekeerd aan de beleggers naar rato van hun inleg.

Wat zijn de risico's?

Voordelen brengen meestal ook nadelen met zich mee, en dat is wat betreft vastgoedobligaties niet anders. Gaat er iets mis met het project, dan zijn de houders van vastgoedobligaties meestal de eersten die daarvan de financiële pijn ondervinden. Toch zijn obligaties over het algemeen een veiligere investering dan aandelen. 

Wil jij ook je spaargeld weer voor je laten werken?