Je koopwoning isoleren met tot wel 30% subsidie?

Isolatie

Via Rayalo kan je nu extra voordelig je huis laten isoleren door offertes van meerdere specialisten te vergelijken. Door de tijdelijke ISDE-regeling krijg je zelfs tot 30% van de kosten vergoed als je minstens 2 maatregelen kiest!

Tijdelijk tot 30% subsidie en slechts 9% BTW

Bespaar gemiddeld €1000 per jaar

Verhoog de waarde van je woning

Volledige installatie binnen 1 dag

Gratis kostenbesparing analyse

Ontvang geheel vrijblijvend advies!

Waarom kiezen voor isolatie?

Start direct met besparen

Door je huis vakkundig te laten isoleren bespaar je gemiddeld €1000 per jaar op je energierekening! Daarnaast voorkom je schade en onderhoudskosten doordat tocht, vocht en schimmel verleden tijd zijn!

Alleen de beste materialen

Onze specialisten werken alleen met de hoogste kwaliteit isolatiematerialen zodat je huis optimaal beschermd is tegen weersomstandigheden. Zo blijft jouw huis warm in de winter en koel in de zomer!

Verhoog je woningwaarde

Naast het verhogen van je wooncomfort zorgt isolatie voor een flinke stijging van je woningwaarde! Zo leveren huizen met energielabel A of B gemiddeld €6000 meer op bij de verkoop!

Isolatie

Hoeveel kan ik besparen?

Het rendement van isolatie hangt af van verschillende factoren zoals de aanschafkosten en de omvang van je woning, maar ook externe factoren zoals gas- en stroomprijzen spelen een belangrijke rol. 

Doordat de gas- en stroomprijzen de afgelopen tijd erg zijn opgelopen, is je huis isoleren nu een erg aantrekkelijke manier om geld te besparen. Dit wordt nog eens onderstreept door het feit dat je tijdelijk tot wel 30% van de kosten vergoed krijgt van de overheid!

In het rekenvoorbeeld van Milieu Centraal kan je per woningtype zien hoeveel geld je kunt besparen met de verschillende isolatiemaatregelen.

Wil je weten hoeveel je kunt besparen in jouw specifieke situatie? Vraag dan ons gratis adviesgesprek aan. Vul je gegevens in en één van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op.


Wat is dakisolatie?

Bij dakisolatie wordt je dak bedekt met isolatiemateriaal. Dit kan aan de binnenkant of aan de buitenkant van je dak gedaan worden. Met dakisolatie heb je veel minder energie nodig om je huis op een comfortabele temperatuur te houden, waardoor je gemiddeld 8% tot 12% op je energierekening kunt besparen!


Wat is spouwmuurisolatie?

Bij spouwmuurisolatie wordt de kleine ruimte tussen de binnen- en buitenmuur (de spouw) opgevuld met isolatiemateriaal als piepschuimbolletjes of glaswolvlokken. Met deze relatief goedkope isolatiemaatregel bespaar je tot wel 30% op je energierekening!


Wat is vloerisolatie?

Bij vloerisolatie wordt isolatiemateriaal aangebracht onder de vloer. Deze laag zorgt ervoor dat koude lucht uit de kruipruimte niet de kans krijgt om jouw huis binnen te dringen. Andersom zorgt het er ook voor dat warme lucht in huis blijft. Met vloerisolatie zeg je gedag tegen koude voeten en bespaar je tot wel 10% op energie!

Isolatie