9.7/10
4.5/5

Gratis offertes vergelijken

Binnen 1 minuut geregeld

Gratis onafhankelijk advies

300.000 mensen gingen je voor

Besparen op energie door je huis te isoleren?

Via Rayalo kun je nu extra voordelig je huis laten isoleren door offertes van meerdere specialisten te vergelijken. Door de tijdelijke ISDE-regeling krijg je zelfs tot 30% van de kosten vergoed als je minstens 2 maatregelen kiest!

Tijdelijk tot 30% subsidie en 9% BTW

Bespaar gemiddeld €1000 per jaar

Verhoog de waarde van je woning

Volledige installatie binnen 1 dag

Gratis kostenbesparing analyse

Waarom kiezen voor isolatie?

Door je huis vakkundig te laten isoleren bespaar je gemiddeld €1000 per jaar op je energierekening! Daarnaast voorkom je schade en onderhoudskosten doordat tocht, vocht en schimmel verleden tijd zijn!

Onze specialisten werken alleen met de hoogste kwaliteit isolatiematerialen zodat je huis optimaal beschermd is tegen weersomstandigheden. Zo blijft jouw huis warm in de winter en koel in de zomer!

Naast het verhogen van je wooncomfort zorgt isolatie voor een flinke stijging van je woningwaarde! Zo leveren huizen met energielabel A of B gemiddeld €6000 meer op bij de verkoop!

Hoeveel kan ik besparen?

Het rendement van isolatie hangt af van verschillende factoren zoals de aanschafkosten en de omvang van je woning, maar ook externe factoren zoals gas- en stroomprijzen spelen een belangrijke rol. 

Doordat de gas- en stroomprijzen de afgelopen tijd erg zijn opgelopen, is je huis isoleren nu een erg aantrekkelijke manier om geld te besparen. Dit wordt nog eens onderstreept door het feit dat je tijdelijk tot wel 30% van de kosten vergoed krijgt van de overheid!

In het rekenvoorbeeld van Milieu Centraal kan je per woningtype zien hoeveel geld je kunt besparen met de verschillende isolatiemaatregelen.

Wil je weten hoeveel je kunt besparen in jouw specifieke situatie? Vraag dan ons gratis adviesgesprek aan. Vul je gegevens in en één van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Wil jij ook jouw woning isoleren?

Onze reviews

Gerard de Wit

Na het invullen van het formulier werd ik al vrij snel gebeld. Ik was echter aan het werk en heb de afspraak dus even moeten verzetten. Dit was gelukkig geen probleem. Ik ben goed en vriendelijk te woord gestaan en heb het idee dat de specialist aan de telefoon erg eerlijk was over de beste maatregel voor mijn type woning. Dit is nu ook zeker terug te zien op mijn flink verlaagde energierekening! Ik ben tevreden.

Chayenne van Esbroeck

Na een aantal weken in ons nieuwe huis merkte we dat we toch wel veel last hadden van tochtplekken. Na een belletje via Rayalo kwamen we in contact met een goede spouwmuurisolatie specialist die het probleem na een halve dag al verholpen heeft. Erg blij met de manier waarop we geholpen zijn en de kosten waren uiteindelijk ook veel lager dan verwacht. Helemaal blij mee!

Tim Hoekstra

Afgelopen zomer hebben wij een deel van ons dak laten isoleren via Rayalo. Dit bleek perfecte timing te zijn ten aanziende van de hoge energieprijzen van afgelopen winter. Hierdoor hebben we een groot deel van de oplopende kosten kunnen voorkomen. Daarnaast heb ik het idee dat we minder vliegjes in huis hebben maar dit kan ik niet met de volle honderd procent zekerheid zeggen. In ieder geval geen klachten van mijn kant!

Andrea Smit

Ik woon in een monumentaal pand dat ik geërfd heb van mijn grootouders. Er was dan ook flink wat werk aan de winkel toen ik hier ging wonen. Gelukkig kon de isolatiepartij die ik via Rayalo had gevonden ook mijn specifieke vraagstuk aan. Ze hebben alles goed geïsoleerd zonder dat de authenticiteit van het pand verloren is gegaan. Ik kan dan ook wel stellen dat de service boven verwachting was!

isolatie-achtergrond

Ook jouw woning isoleren?

Vul het formulier in en laat je geheel vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden.

Veel gestelde vragen

Wat is dakisolatie?

Bij dakisolatie wordt je dak bedekt met isolatiemateriaal. Dit kan aan de binnenkant of aan de buitenkant van je dak gedaan worden. Met dakisolatie heb je veel minder energie nodig om je huis op een comfortabele temperatuur te houden, waardoor je gemiddeld 8% tot 12% op je energierekening kunt besparen!

Wat is spouwmuurisolatie?

Bij spouwmuurisolatie wordt de kleine ruimte tussen de binnen- en buitenmuur (oftewel de spouw) opgevuld met isolatiemateriaal als piepschuimbolletjes of glaswolvlokken. Met deze relatief goedkope isolatiemaatregel bespaar je gemiddeld tot wel 30% op je energierekening!

Wat is vloerisolatie?

Bij vloerisolatie wordt isolatiemateriaal aangebracht onder de vloer. Deze laag zorgt ervoor dat koude lucht uit de kruipruimte niet de kans krijgt om jouw huis binnen te dringen. Andersom zorgt het er ook voor dat warme lucht in huis blijft. Met vloerisolatie zeg je gedag tegen koude voeten en bespaar je tot wel 10% op energie!

Hoe lang duren de werkzaamheden?

De werkzaamheden voor zowel dakisolatie, spouwmuurisolatie als vloerisolatie nemen over het algemeen slechts 1 werkdag in beslag. Hierdoor hoef je dus geen overnachtingen te boeken en ondervind je minimale last van de werkzaamheden. Kortom, wel de lusten en niet de lasten van woningisolatie!

Wil je ook jouw huis isoleren?