9.7/10
4.5/5

Gratis offertes vergelijken

Binnen 1 minuut geregeld

Gratis onafhankelijk advies

300.000 mensen gingen je voor

Kunststof kozijnen zonder investering?

Via Rayalo kan je nu ook kunststof kozijnen zonder aanschafkosten krijgen! Je lost de kozijnen maandelijks af tegen slechts 0% of 1,7% rente en bespaart direct op je energierekening!

ZOMERACTIE: gratis raamhorren!

Bespaar tot wel 1500 per jaar

Tot 35% minder energieverbruik

Verhoog direct je woningwaarde

Tijdelijk tot wel 30% subsidie

Waarom kiezen voor kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen bieden vele voordelen zoals onderhoudsgemak, energiebesparing en milieuvriendelijkheid. Door hun hoge isolatiewaarde en lange levensduur zijn ze een goede investering voor elk type woning. Helaas kunnen de kosten voor kunststof kozijnen met isolatieglas erg hoog uitvallen aangezien je al snel €750 per vierkante meter betaalt. Bij een gemiddelde woning met 20 vierkante meter aan ramen komt dit dus uit op een totaalbedrag van €15000.

Gelukkig hebben wij daar een alternatief voor: kunststof kozijnen zonder eigen investering! Je krijgt een duurzame lening die je maandelijks afbetaalt tegen een extreem lage rente van 0% of hooguit 1,7%. Tegelijkertijd bespaar je tot wel 35% op je maandelijkse energierekening en kun je de kosten van de kozijnen dus afstrepen tegen de besparing die ze opleveren.

Hoeveel kan ik besparen?

Het rendement van kunststof kozijnen is vooral erg hoog als je ze laat plaatsen met isolatieglas. Dit kan dubbel glas, HR+, HR++ of triple glas zijn. Hiermee bespaar je tot wel €1500 per jaar op je energierekening! Daarnaast krijg je met de ISDE-regeling momenteel tot wel 30% van de kosten vergoed als je 2 of meer isolatiemaatregelen laat doen.

Deze subsidieregeling geldt ook als je de kunststof kozijnen met een duurzame lening aankoopt. Kortom, een uitgewezen kans om te besparen op energie en je huis te verduurzamen! Hoeveel je kan besparen is echter afhankelijk van het raamoppervlakte van jouw woning.

In het rekenvoorbeeld van Milieu Centraal kan je per woningtype zien hoeveel geld je kunt besparen met de verschillende isolatiemaatregelen.

Wil je weten hoeveel je kunt besparen in jouw specifieke situatie? Vraag dan ons gratis adviesgesprek aan. Vul je gegevens in en één van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Wil jij ook kunststof kozijnen zonder investering?

Onze reviews

Herman Stoops

Mijn vrouw en ik hebben in het voorjaar kunststof kozijnen met triple glas laten plaatsen en hebben er absoluut geen spijt van! We hebben veel minder last van tocht en de energierekening is ook significant omlaag gegaan. We zijn nu aan het kijken of kunststof schuifpuien voor ons ook een optie zijn.

Lenie Meijer - Janssen

Ik werd na het invullen van het formulier gebeld door een vriendelijke en vakbekwame man die mij op duidelijke wijze uitlegde wat de beste keuze voor mijn huis was. Ze konden al na 2 weken aan de slag bij ons en de werkzaamheden waren in één dag klaar. Mijn man en ik zijn zeer tevreden met deze dienst van Rayalo!

Thom VD Berg

Ik was me er eigenlijk nooit van bewust hoeveel warmte je huis verlaat door slechte kozijnen en enkel glas. Toen mijn buurman me hier op wees ben ik op onderzoek uitgegaan en heb ik verschillende sites bezocht. Rayalo kwam bij mij toch wel het beste over en heb dan ook mijn gegevens achtergelaten in het formulier. Inmiddels ben ik erg tevreden met mijn kunststof kozijnen met HR+++ glas!

Eline Martens

Heb weleens eerder op Facebook gezien dat je zonnepanelen zonder investering kunt krijgen maar wist niet dat dit ook het geval was bij kunststof kozijnen! Erg blij met deze kans want ik woon in een groot huis met veel ramen en dan is het kopen van kunststof kozijnen toch wel een dure grap! Erg bedankt voor de transparante communicatie en het snelle werk Rayalo!

Kunststof kozijnen

Ook besparen met kunststof kozijnen?

Vul het formulier in en laat je geheel vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden.

Veel gestelde vragen

Waar worden kunststof kozijnen van gemaakt?

Kunststof kozijnen worden gemaakt van PVC (polyvinylchloride). Dit materiaal is goedkoop en handig om te bewerken. Het wordt toegepast als vervanger van hout of beton. PVC ontstaat door het samenvoegen van koolwaterstoffen.

Wat is de levensduur van kunststof kozijnen?

Anders dan houten kozijnen kunnen kunststof kozijnen niet verrotten en gaan dus zo’n 75 jaar mee! Daarnaast heb je er weinig tot geen onderhoud aan, hoeven ze niet geschilderd te worden en zijn ze enorm makkelijk om schoon te maken.

Hoe milieuvriendelijk zijn kunststof kozijnen?

Door de isolerende werking van kunststof kozijnen hebben ze een positieve impact op het klimaat! Daarnaast zijn 100% recyclebaar en hoef je je dus geen zorgen te maken over jouw impact op de afvalstapel!

Zijn er nog meer voordelen van kunststof kozijnen?

Naast het feit dat kunststof kozijnen enorm helpen bij het besparen op energie en makkelijk in onderhoud zijn, zorgen ze ook voor minder geluidsoverlast in huis. De isolerende werking houdt naast warme en vocht ook omgevingsgeluid tegen. 

Wil je ook kunststof kozijnen zonder investering?