9.7/10
4.5/5

Gratis offertes vergelijken

Binnen 1 minuut geregeld

Gratis onafhankelijk advies

300.000 mensen gingen je voor

Kunststof schuifpuien zonder investering?

Via Rayalo kan je nu ook kunststof schuifpuien zonder aanschafkosten krijgen! Je lost de schuifpuien maandelijks af tegen 0% of 1,7% rente en bespaart direct op je energierekening!

Ruime garantie van 10 jaar

Tot 35% minder energieverbruik

Verhoog direct je woningwaarde

Tijdelijk tot wel 30% subsidie

Gratis plan voor financiering

Waarom kunststof schuifpuien?

Net als kunststof kozijnen bieden kunststof schuifpuien vele voordelen zoals onderhoudsgemak, energiebesparing en milieuvriendelijkheid. Door hun hoge isolatiewaarde en lange levensduur zijn ze een goede investering voor elk type woning. Helaas zijn kunststof schuifpuien erg duur. Zo betaal je voor een driedelige schuifpui met isolatieglas al snel €6500!

Gelukkig hebben wij daar een alternatief voor: kunststof schuifpuien zonder eigen investering! Je krijgt een duurzame lening die je maandelijks afbetaalt met een extreem lage rente van 0% of hooguit 1,7%. Tegelijkertijd bespaar je tot wel 30% op je maandelijkse energierekening en kun je de kosten van de kunststof schuifpuien dus afstrepen tegen de besparing die ze opleveren.

Hoeveel kan ik besparen?

Het rendement van kunststof schuifpuien is vooral erg hoog als je ze laat plaatsen met isolatieglas. Dit kan dubbel glas, HR+, HR++ of triple glas zijn. Hiermee kun je in een gemiddelde woning tot wel €800 per jaar besparen op je energierekening! Daarnaast krijg je met de ISDE-regeling nu tot wel 30% van de kosten vergoed als je 2 of meer isolatiemaatregelen laat doen.

Je komt ook in aanmerking voor deze subsidieregeling als je de kunststof schuifpuien met een duurzame lening aankoopt. Kortom, een uitgewezen kans om te besparen op energie en je huis te verduurzamen! Hoeveel je kan besparen is echter afhankelijk van het formaat van de schuifpuien in jouw woning.

In het rekenvoorbeeld van Milieu Centraal kan je per woningtype zien hoeveel geld je kunt besparen met de verschillende isolatiemaatregelen.

Wil je weten hoeveel je kunt besparen in jouw specifieke situatie? Vraag dan ons gratis adviesgesprek aan. Vul je gegevens in en één van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Wil jij ook kunststof schuifpuien zonder investering?

Onze reviews

Eldert Versteegh

Goede communicatie van Rayalo! Ik werd vrij snel gebeld en binnen 2 weken is onze schuifpui geplaatst. Het resultaat is zeer mooi te noemen! Het is nog te vroeg om te zeggen hoeveel energie we hiermee precies gaan besparen maar tot nu toe zeer tevreden!

Sophie Zwaneveld - Smith

De installatie van onze schuifpuien is zeer soepel verlopen! Binnen 1 dag klaar en waren vriendelijke mannen. Ben zeer blij met de manier waarop dit allemaal is gegaan want heb het in het verleden weleens anders meegemaakt. Geen addertjes onder het gras en gewoon netjes zoals het hoort!

Aaron Janszen

Top service van Rayalo! Heb verschillende vergelijkingssites opgezocht voor kunststof schuifpuien maar niks anders kunnen vinden dan Rayalo. Duurde alleen wel even voordat de schuifpui geplaatst kon worden wegens drukte maar ik ben helemaal tevreden met het eindresultaat! Weinig op aan te merken dus.

Lisette van Vliet

Naast kunststof kozijnen hebben wij nu ook een kunststof schuifpui via Rayalo aangekocht! Erg tevreden met het contact met de installateur en de afwerking van onze schuifpui! Merk meteen verschil met het tripple glas dat we erin hebben laten plaatsen. Aan onze kant helemaal niks aan te merken op deze dienst van Rayalo!

kunststof kozijnen

Ook besparen met kunststof schuifpuien?

Vul het formulier in en laat je geheel vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden.

Veel gestelde vragen

Waar worden kunststof schuifpuien van gemaakt?

Kunststof schuifpuien worden gemaakt van PVC (polyvinylchloride). Dit materiaal is goedkoop en handig om te bewerken. Het wordt toegepast als vervanger van hout of beton. PVC ontstaat door het samenvoegen van koolwaterstoffen.

Wat is de levensduur van kunststof schuifpuien?

Anders dan aluminium schuifpuien gaan kunststof schuifpuien zo’n 75 jaar mee! Daarnaast heb je er weinig tot geen onderhoud aan, hoeven ze niet geschilderd te worden en zijn ze enorm makkelijk om schoon te maken.

Hoe milieuvriendelijk zijn kunststof schuifpuien?

Door de isolerende werking van kunststof schuifpuien hebben ze een positieve impact op het klimaat! Daarnaast zijn 100% recyclebaar en hoef je je dus geen zorgen te maken over jouw impact op de afvalstapel!

Welke voordelen zijn er nog meer?

Naast het feit dat kunststof schuifpuien enorm helpen bij het besparen op energie en makkelijk in onderhoud zijn, zorgen ze ook voor minder geluidsoverlast in huis. De isolerende werking houdt naast warme en vocht ook omgevingsgeluid tegen. 

Wil jij ook kunststof schuifpuien zonder investering?