9.7/10
4.5/5

Gratis offertes vergelijken

Binnen 1 minuut geregeld

Gratis onafhankelijk advies

300.000 mensen gingen je voor

Direct geld lenen tegen een lage rente?

Via Rayalo kan je nu een lening aanvragen tegen eerlijke en transparante voorwaarden!

Snel aangevraagd & overgemaakt

Alleen het gunstigste rentetarief

Geheel vrijblijvend advies

Altijd boetevrij aflossen

Geen verborgen kosten

Waarom geld lenen via Rayalo?

Het leven is duur en je kunt je geld maar één keer uitgeven. Dat begrijpen wij bij Rayalo maar al te goed. En door de stijgende vaste lasten wordt het ook nog eens steeds moeilijker om een buffer vrij te houden voor onvoorziene kosten.

Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor. Wij vergelijken voor jou de beste leningen van de meest betrouwbare kredietverstrekkers in Nederland. Zo kan je de lening kiezen die het beste bij jouw situatie past en krijg je het geld direct op jouw rekening. Altijd tegen eerlijke en transparante voorwaarden en zonder lange wachttijden, verborgen kosten of andere addertjes onder het gras. 

Geld lenen

Banken vs. kredietverstrekkers

Wanneer mensen geld tekort hebben kloppen ze vaak als eerst bij hun eigen bank aan. Dit weten de banken ook. Echter is dit meestal niet de meest verstandige keuze. De rentetarieven bij banken liggen namelijk vaak vele malen hoger dan bij (online) kredietverstrekkers. Soms kan dit al een renteverschil zijn van zo’n 2% tot 4%! 

Hoe komt dit? Dit komt doordat kredietverstrekkers alleen leningen aanbieden. Vaak gebeurt dit ook nog eens online. Dat betekent dat er geen kosten hoeven te worden berekend voor bijvoorbeeld kantoorruimte of personeel. Daarnaast werken kredietverstrekkers vaak veel sneller dan banken, en is er meestal minder papierwerk nodig bij de aanvraag. 

Al deze factoren hebben ertoe geleid dat banken nu een stuk minder populair zijn voor leningen dan 10 jaar geleden. Vooral jonge ondernemers lijken kredietverstrekkers te prefereren boven de ouderwetse banken.

Wil je weten hoeveel geld je kunt lenen in jouw specifieke financiële situatie? Vul je gegevens in en een adviseur neemt geheel vrijblijvend contact met je op!

Direct geld lenen tegen een lage rente?

Onze reviews

Abel Winnubst Amsterdam

Doorlopend kredit was toen snel geregeld maar nog sneller was de service om de rekening met spoed af te sluiten en dat te melden bij BKR ivm hypotheek aanvraag. Erg fijn dat er zo snel is gereageerd. Bij dit bedrijf wordt met je mee gedacht. 5 steren zijn zeker verdiend.

Josefien Wouters Den Bosch

De aanvraag werd in eerste instantie afgekeurd. Persoonlijk had ik het fijner gevonden als eerst contact gezocht zou worden ipv een algemeen mailtje te sturen. Nu wist ik niet concreet de oorzaak van de afwijzing en was ik erg verrast. Uiteindelijk bleek het dus alleen een missend document te zijn. Over het verdere verloop en de snelheid dat het bedrag werd overgemaakt niets dan lof. Kortom, na een valse start dik tevreden.

Evert van Apeldoorn Brummen

Lening aangevraagd gezien de positieve reviews. Doorlooptijd (van aanvraag tot uitbetaling) was iets langer dan ze aangaven (1,5 week), echter vind dat geen probleem. Aanvraagprocedure is helder en aanleveren documenten ging vlot. Tevens is de aangeboden rente concurrerend te noemen (een van de laagste). Ook leveren zij een App (Iphone en Adroid) waarin er eenvoudig bekeken kan worden wat de huidige status is van de lopende rekening. Optie tot eenvoudig extra betaling wordt hier ook geboden... Kortom zeer tevreden klant!

Anita Prins Schoorl

Heb een korte lening nodig gehad voor een verbouwing van mijn nieuwe huis. Dit bleek zeer snel geregeld te kunnen worden via Rayalo. Ik ben dan ook blij met de service die ze geboden hebben en mocht ik weer geld willen lenen dan doe ik het weer via Rayalo.

Direct geld lenen tegen een lage rente?

Vul het formulier in en laat je geheel vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden.

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik verantwoord lenen?

Een lening afsluiten wil je natuurlijk zo verantwoord mogelijk doen.  Bedenk daarom goed welk bedrag je écht nodig hebt. Daarnaast is het belangrijk om goed te controleren of je het bedrag dat je daardoor maandelijks extra betaalt ook daadwerkelijk kunt missen.

Wat is een persoonlijke lening?

Wanneer je kiest voor een persoonlijke lening, staat de rente vast. Hierdoor weet je van tevoren precies waar je aan toe bent. Een vaste rente houdt in dat je over de gehele periode dat je lening loopt je hetzelfde rentebedrag betaalt. En dus heb je de garantie dat die rente hetzelfde blijft.

Kan je geld lenen met een BKR-registratie?

Wanneer je een lening afsluit dan wordt dit door de kredietverstrekker doorgegeven aan het BKR. Veel mensen denken dat een BKR-registratie een nadeel is, maar dit is niet altijd het geval. Als je geen betalingsachterstand hebt, heb je een positieve registratie. Je kunt dan gewoon geld lenen. Bij een negatieve registratie helaas niet.

Kan ik geld lenen zonder een vast contract?

Vaste contracten zijn tegenwoordig niet vanzelfsprekend. Voorheen was dit een voorwaarde om een lening af te kunnen sluiten. Tegenwoordig is het niet altijd meer een strikte eis om een vast contract te hebben. Ook met een tijdelijk contract, uitzendcontract en uitkering is het mogelijk een lening af te sluiten.

Direct geld lenen tegen een lage rente?