Zonnepanelen kopen

Een unieke kans om de energierekening te verlagen en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere wereld in 2023.

Vraag je gratis advies gesprek zo snel mogelijk aan!

Start direct met besparen

A-kwaliteit product

Vermindering energierekening

Verkleinen ecologische voetafdruk

Betaalbaar

Zonnepanelen kopen

Vul in en ontvang gratis een aanbod

Untitled design (1)


Waarom zonnepanelen? Simpel anno 2023!

Als u op zoek bent naar een manier om uw energierekening te verlagen en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere wereld, is het kopen van zonnepanelen de snelste en beste optie. 

Maak vandaag nog de overstap naar duurzame energie en begin direct met besparen op uw energierekening door zonnepanelen te kopen. Onderneem nu actie en ontdek de voordelen voor uw situatie.


Wat is de terugverdientijd van zonnepanelen?

De terugverdientijd van zonnepanelen hangt af van verschillende factoren, zoals de initiële investeringskosten, de opbrengst van de panelen, de energieprijzen en de eventuele subsidies of belastingvoordelen. 

Echter als u de zonnepanelen via ons koopt dan begint u direct met besparen. De zonnepanelen leveren vanaf moment van installatie de stroom voor uw gehele woning en indien u minder gebruikt, dan wordt de rest van de stroom teruggeleverd aan het stroomnet. Hiervoor krijgt u dus geld terug van de netbeheerder


Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Zonnepanelen kunnen vrijwel op elk dak worden geplaatst, zowel op platte als schuine daken. Als je wilt weten of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen, vraag dan ons gratis advies gesprek aan. Vul uw gegevens hierboven in en één van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Zonnepanelen huren


Wat als de zon niet schijnt?

Als de zon niet schijnt, leveren zonnepanelen minder of geen energie. Dit kan worden opgevangen door de stroom van het elektriciteitsnet te gebruiken, wat automatisch gebeurt als er geen opgeslagen energie beschikbaar is in batterijen of het elektriciteitsnetwerk niet op afstand toegankelijk is. 


Wat is de levensduur van zonnepanelen?

Onze partners bieden de beste kwalilteit zonnepanelen. De gemiddelde levensduur van de zonnepanelen zijn 25 jaar!


Verbeter uw impact op het milieu

Naast de grote besparing die je bereikt met zonnepanelen is even belangrijk het verkleinen van je milieu impact. Zonnepanelen zijn een duurzame en hernieuwbare energiebron en dienen als alternatief voor traditionele fossiele brandstoffen. Het hebben van zonnepanelen is dus niet enkel goed voor je portemonnee maar draagt tegelijkertijd bij aan een beter milieu!  

Zonnepanelen huren