Wil jij ook zonnepanelen zonder eigen investering?

Zonnepanelen huren

Via Rayalo kan je nu zonnepanelen huren zonder installatiekosten! Je huurt de panelen voor een lager bedrag dan de energie-opbrengst en bespaart dus direct op je energierekening:

Geen aanschafkosten en BTW

Bespaar gemiddeld €1000 per jaar

Gratis kostenbesparing analyse

Volledige installatie binnen 1 dag

Gratis onderhoud & reparatie

Ontvang geheel vrijblijvend advies!

Waarom zonnepanelen huren?

Start direct met besparen

Als je op zoek bent naar een manier om je energierekening te verlagen en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere wereld, is het huren van zonnepanelen de snelste optie. Zo hoef je namelijk niet een grote investering te doen die pas na 4 of 5 jaar is terugverdiend.

Alleen de beste zonnepanelen

Aangezien je de zonnepanelen huurt bent je verzekerd van altijd werkende zonnepanelen door de levenslange garantie! Deze service krijg je automatisch bij het afsluiten van het contract. Geen gedoe, geen zorgen!

Gratis reparatie & onderhoud

De onderhoudskosten van aangekochte zonnepanelen kunnen al snel oplopen tot €300 per jaar. En mochten ze onverhoopt kapot gaan dan ben je nog verder van huis. Door je zonnepanelen te huren is reparatie en onderhoud geheel gratis!

Zonnepanelen huren

Hoeveel kan ik besparen?

Zonnepanelen huren

Met het huren van onze A-kwaliteit zonnepanelen kan je maandelijks een aanzienlijk bedrag op je energierekening besparen. Dit komt doordat zonnepanelen de laatste paar jaar steeds meer zijn gaan opleveren. 

In het rekenvoorbeeld zie je wat je op jaarbasis kunt besparen met slechts 10 zonnepanelen. Kies je voor meer zonnepanelen en heeft jouw dak een gunstige ligging? Dan bespaar je al snel €1000 per jaar op energie!

Zonnepanelen kunnen vrijwel op elk dak worden geplaatst, zowel op platte als schuine daken. Als je wilt weten of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen, vraag dan ons gratis adviesgesprek aan. Vul je gegevens in en één van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op.


Wat als de zon niet schijnt?

Het is een groot misverstand dat zonnepanelen alleen energie opwekken op zonnige dagen. Normaal daglicht is ruim voldoende voor een goede prestatie. Omdat er ook in de herfst en winter voldoende daglicht is in Nederland, zijn zonnepanelen het hele jaar door rendabel!


Wat is de levensduur van zonnepanelen?

De levensduur van zonnepanelen ligt gemiddeld rond de 25 jaar. Echter kan de effectiviteit al sneller afnemen door weersinvloeden en schade. Vaak is het zo dat ze op een gegeven moment nog maar 80% van hun oorspronkelijk rendement behalen. Als je zonnepanelen huurt ben je altijd verzekerd van 100% rendement!


Welke voordelen zijn er nog meer?

Zonnepanelen zijn niet enkel goed voor je portemonnee maar dragen ook bij aan een beter klimaat. Ze dienen namelijk als toekomstbestendig alternatief voor de traditionele fossiele brandstoffen. En mocht je toch nog twijfelen omdat je de aanschafkosten erg hoog vindt, dan maakt Rayalo het nu nog gemakkelijker voor je: zonnepanelen zonder investering!