Zonnepanelen huren

Een unieke kans: zonnepanelen installeren zonder eigen geld te gebruiken in 2023!

Vraag je gratis adviesgesprek zo snel mogelijk aan!

Start direct met besparen

A-kwaliteit product

Geen onderhoudskosten

Flexibele pakketten

Incl. verzekering (gehele periode)

Geen gedoe, geen zorgen

Zonnepanelen huren

Vul in en ontvang gratis een aanbod

Untitled design (1)


Waarom zonnepanelen? Simpel anno 2023!

Als je op zoek bent naar een manier om je energierekening te verlagen en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere wereld, is het huren van zonnepanelen de snelste en beste optie. 

Maak vandaag nog de overstap naar duurzame energie en begin direct met besparen op uw energierekening door zonnepanelen te huren. Onderneem nu actie en ontdek de voordelen voor jouw situatie!


Wat is de terugverdientijd van zonnepanelen?

De terugverdientijd van zonnepanelen hangt af van verschillende factoren, zoals de initiële investeringskosten, de opbrengst van de panelen, de energieprijzen en de eventuele subsidies of belastingvoordelen. 

Echter als je de zonnepanelen via ons huurt dan begin je direct met besparen. Dit komt omdat je geen hoge investeringskosten hoeft te betalen. De zonnepanelen leveren vanaf moment van installatie de stroom voor je gehele woning en indien je minder gebruikt, dan wordt de rest van de stroom teruggeleverd aan het stroomnet. Hiervoor krijg je dus geld terug van de netbeheerder. Zie hieronder een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld huishouden. Wij hebben de meest zekere optie berekenend dus in veel gevallen pakt het voor jouw situatie nog gunstiger uit.

Zonnepanelen huren


Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Zonnepanelen kunnen vrijwel op elk dak worden geplaatst, zowel op platte als schuine daken. Als je wilt weten of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen, vraag dan ons gratis adviesgesprek aan. Vul je gegevens hierboven in en één van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Zonnepanelen huren


Wat als de zon niet schijnt?

Als de zon niet schijnt, leveren zonnepanelen minder of geen energie. Dit kan worden opgevangen door de stroom van het elektriciteitsnet te gebruiken, wat automatisch gebeurt als er geen opgeslagen energie beschikbaar is in batterijen of het elektriciteitsnetwerk niet op afstand toegankelijk is. 


Wat is de levensduur van zonnepanelen?

Aangezien je de panelen “huurt” ben je verzekert van altijd werkende zonnepanelen door de levenslange garantie! Deze service krijg je automatisch bij het afsluiten van het contract. Geen gedoe en geen zorgen!


Verbeter uw impact op het milieu

Naast de grote besparing die je bereikt met zonnepanelen is even belangrijk het verkleinen van je klimaatimpact. Zonnepanelen zijn een duurzame en hernieuwbare energiebron en dienen als alternatief voor traditionele fossiele brandstoffen. Het hebben van zonnepanelen is dus niet enkel goed voor je portemonnee maar draagt tegelijkertijd bij aan een beter milieu! En mocht je toch nog twijfelen omdat je de aanschafkosten erg hoog vindt, dan maakt Rayalo het nu nog gemakkelijker voor je: huren zonder investering!

 

Zonnepanelen huren