9.7/10
4.5/5

Gratis offertes vergelijken

Binnen 1 minuut geregeld

Gratis onafhankelijk advies

300.000 mensen gingen je voor

Zonnepanelen zonder eigen investering?

Via Rayalo kan je nu zonnepanelen huren zonder installatiekosten! Je huurt de panelen voor een lager bedrag dan de opbrengst en bespaart dus direct op je energierekening:

Geen aanschafkosten en BTW

Bespaar gemiddeld €1000 per jaar

Gratis dakscan & opbrengstanalyse

Volledige installatie binnen 1 dag

Gratis reparatie & onderhoud

Waarom zonnepanelen huren?

Als je op zoek bent naar een manier om je energierekening te verlagen en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere wereld, is het huren van zonnepanelen de snelste optie. Zo hoef je niet een grote investering te doen die pas na 7 jaar is terugverdiend.

Levenslange garantie

Aangezien je de zonnepanelen huurt bent je verzekert van altijd werkende zonnepanelen door de levenslange garantie! Deze service krijgt u automatisch bij het afsluiten van het contract. Geen gedoe, geen zorgen!

Levenslange besparing

In het rekenvoorbeeld zie je wat je op jaarbasis kunt besparen met slechts 10 zonnepanelen. Kies je voor meer zonnepanelen en heeft jouw dak een gunstige ligging? Dan bespaar je al snel €1000 per jaar op energie!

Zonnepanelen kunnen vrijwel op elk dak worden geplaatst, zowel op platte als schuine daken. Als je wilt weten of jouw dak geschikt is voor onze zonnepanelen, vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Vul je gegevens in en één van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Wil jij ook zonnepanelen zonder eigen investering?

Onze reviews

Gerrit Post

Het beloofde belletje kwam iets later dan een werkdag maar dat had denk ik met de drukte te maken. Toch werden we snel geholpen en zijn wij gereed om deze zomer van onze zonnepanelen te profiteren! Tot dusver zeker tevreden!

Annemieke Van Leeuwen

Vind het zelf altijd zo'n gedoe om online de beste deal te zoeken dus ben erg blij met de service die Rayalo mij geboden heeft. Heb mooie zonnepanelen op mijn dak nu en al een flink bedrag bespaard op de aanschafkosten en mijn energierekening!

Rob Nijeboer

Rayalo heeft ons goed geholpen met het vinden van de juiste zonnepanelen voor ons en het contact was prettig. We denken erover om in de nabije toekomst ook ons dak te laten isoleren. Wellicht ook via Rayalo!

Sanne Uittenbogaard

Niks te klagen over het geleverde werk. Het overgrote deel was zoals aangegeven binnen een werkdag klaar maar door transport was er wat schade ontstaan aan een zonnepaneel. Hierdoor moesten we een dagje wachten voordat alles klaar was.

Zonnepanelen vergelijken

Ook zonnepanelen zonder investering?

Vul het formulier in en laat je geheel vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen bevatten zonnecellen. Deze zonnecellen zetten daglicht om in groene stroom die je gehele huis en huishoudelijke apparatuur van elektriciteit kan voorzien. Hierdoor bespaar je op energiekosten zonder je verbruik te verminderen!

Wat als de zon niet schijnt?

Het is een groot misverstand dat zonnepanelen alleen energie opwekken op zonnige dagen. Normaal daglicht is ruim voldoende voor een goede prestatie. Omdat er ook in de herfst en winter voldoende daglicht is in Nederland, zijn zonnepanelen het hele jaar door rendabel!

Wat is de levensduur van zonnepanelen?

De levensduur van zonnepanelen ligt gemiddeld rond de 25 jaar. Echter kan de effectiviteit al sneller afnemen door weersinvloeden en schade. Dit probleem heb je niet bij ons. Als je zonnepanelen huurt via Rayalo ben je altijd verzekerd van 100% rendement!

Welke voordelen zijn er nog meer?

Zonnepanelen zijn niet alleen goed voor je portemonnee maar dragen ook bij aan een beter klimaat. Ze dienen namelijk als toekomstbestendig alternatief voor fossiele brandstoffen. En mocht je toch nog twijfelen omdat je de aanschafkosten erg hoog vindt, dan maakt Rayalo het nu nog gemakkelijker voor je: zonnepanelen zonder investering!

Wil jij ook zonnepanelen zonder eigen investering?