9.7/10
4.5/5

Gratis offertes vergelijken

Binnen 1 minuut geregeld

Gratis onafhankelijk advies

300.000 mensen gingen je voor

Vergelijk offertes en bespaar tot 40% op zonnepanelen!

Via Rayalo kan je nu offertes voor zonnepanelen vergelijken van specialisten uit jouw regio! Zo krijg jij de beste deal voor jouw situatie en begin je direct met besparen!

Nu met verlaagd BTW -tarief van 0%

Bespaar gemiddeld €1000 per jaar

Verhoog je woningwaarde tot wel 3%

Al binnen enkele jaren terugverdiend

Volledige installatie binnen 1 dag

Waarom zonnepanelen kopen?

Als je op zoek bent naar een manier om je energierekening te verlagen en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere wereld, is het kopen van zonnepanelen de slimste optie. Je hebt namelijk minimaal 25 jaar lang profijt van deze eenmalige investering!

Hoeveel kan ik besparen?

Zonnepanelen zijn een goede investering: de winst is vergelijkbaar met een spaarrente van 5 procent per jaar! Dat is een rendement dat je momenteel bij geen enkele bank kunt krijgen. Toch hebben veel mensen de onterechte vrees dat zonnepanelen in de toekomst niet meer rendabel zullen zijn door het afbouwen van de salderingsregeling.

Met de salderingsregeling lever je de zonnestroom die je niet zelf verbruikt terug aan het electriciteitsnet. Daar krijg je dan een vergoeding voor tegen hetzelfde tarief als wat jij aan je energieleverancier betaald. Deze vergoeding zal niet verdwijnen maar wel geleidelijk afnemen.

Als je in 2023 zonnepanelen koopt dan profiteer je nog tot eind 2024 van 100 procent salderen! Daarna wordt het elk jaar wat minder maar bescherm je jezelf nog steeds beter tegen de stijgende energieprijzen.

Zonnepanelen kunnen vrijwel op elk dak worden geplaatst, zowel op platte als schuine daken. Als je wilt weten of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen, vraag dan ons gratis adviesgesprek aan. Vul je gegevens in en één van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Wil jij ook zonnepanelen kopen?

Onze reviews

Gerrit Post

Het beloofde belletje kwam iets later dan een werkdag maar dat had denk ik met de drukte te maken. Toch werden we snel geholpen en zijn wij gereed om deze zomer van onze zonnepanelen te profiteren! Tot dusver zeker tevreden!

Annemieke Van Leeuwen

Vind het zelf altijd zo'n gedoe om online de beste deal te zoeken dus ben erg blij met de service die Rayalo mij geboden heeft. Heb mooie zonnepanelen op mijn dak nu en al een flink bedrag bespaard op de aanschafkosten en mijn energierekening!

Rob Nijeboer

Rayalo heeft ons goed geholpen met het vinden van de juiste zonnepanelen voor ons en het contact was prettig. We denken erover om in de nabije toekomst ook ons dak te laten isoleren. Wellicht ook via Rayalo!

Sanne Uittenbogaard

Niks te klagen over het geleverde werk. Het overgrote deel was zoals aangegeven binnen een werkdag klaar maar door transport was er wat schade ontstaan aan een zonnepaneel. Hierdoor moesten we een dagje wachten voordat alles klaar was.

Zonnepanelen vergelijken

Ook zonnepanelen kopen?

Vul het formulier in en laat je geheel vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden.

Veel gestelde vragen

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen bevatten zonnecellen. Deze zonnecellen zetten daglicht om in groene stroom die je gehele huis en huishoudelijke apparatuur van elektriciteit kan voorzien. Hierdoor bespaar je op energiekosten zonder je verbruik te verminderen!

Wat als de zon niet schijnt?

Het is een groot misverstand dat zonnepanelen alleen energie opwekken op zonnige dagen. Normaal daglicht is ruim voldoende voor een goede prestatie. Omdat er ook in de herfst en winter voldoende daglicht is in Nederland, zijn zonnepanelen het hele jaar door rendabel!

Wat is de levensduur van zonnepanelen?

De levensduur van zonnepanelen ligt gemiddeld rond de 25 jaar. Echter kan de effectiviteit al sneller afnemen door weersinvloeden en schade. Dit probleem heb je niet bij ons. Als je zonnepanelen huurt via Rayalo ben je altijd verzekerd van 100% rendement!

Welke voordelen zijn er nog meer?

Zonnepanelen zijn niet alleen goed voor je portemonnee maar dragen ook bij aan een beter klimaat. Ze dienen namelijk als toekomstbestendig alternatief voor fossiele brandstoffen. En mocht je toch nog twijfelen omdat je de aanschafkosten erg hoog vindt, dan maakt Rayalo het nu nog gemakkelijker voor je: zonnepanelen zonder investering!

Wil jij ook zonnepanelen kopen?