Wil jij ook besparen met zonnepanelen? Vergelijk gratis offertes voor de beste deal!

Zonnepanelen vergelijken

Via Rayalo kan je nu offertes voor zonnepanelen vergelijken van specialisten uit jouw regio! Zo krijg jij de beste deal voor jouw situatie en begin je direct met besparen!

Nu met verlaagd BTW-tarief van 0%

Bespaar gemiddeld €1000 per jaar

Verhoog je woningwaarde tot wel 3%

Al binnen enkele jaren terugverdiend

Volledige installatie binnen 1 dag

Ontvang geheel vrijblijvend advies!

Waarom zonnepanelen kopen?

Bespaar langdurig op energie

Als je op zoek bent naar een manier om je energierekening te verlagen en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere wereld, is het kopen van zonnepanelen de slimste optie. Je hebt namelijk minstens 25 jaar lang profijt van deze eenmalige investering!

Alleen de beste zonnepanelen

Wij werken alleen samen met specialisten die A-kwaliteit zonnepanelen en de beste product- en vermogensgarantie kunnen garanderen. Zo ben je verzekerd van de langst mogelijke levensduur en een optimaal rendement!

Verhoog je woningwaarde

Naast het verlagen van je energierekening zorgen zonnepanelen voor een flinke stijging van je woningwaarde! Dit kan oplopen tot wel 3% waardoor een gemiddeld huis met zonnepanelen zo'n €12.000 extra oplevert bij de verkoop!

Zonnepanelen vergelijken

Hoeveel kan ik besparen?

Zonnepanelen vergelijken

Zonnepanelen zijn een goede investering: de winst is vergelijkbaar met een spaarrente van 5 procent per jaar! Dat is een rendement dat je momenteel bij geen enkele bank kunt krijgen. Toch hebben veel mensen de onterechte vrees dat zonnepanelen in de toekomst niet meer rendabel zullen zijn door het afbouwen van de salderingsregeling. 

Met de salderingsregeling lever je de zonnestroom die je niet zelf verbruikt terug aan het electriciteitsnet. Daar krijg je dan een vergoeding voor tegen hetzelfde tarief als wat jij aan je energieleverancier betaald. Deze vergoeding zal niet verdwijnen maar wel geleidelijk afnemen.

Als je in 2023 zonnepanelen koopt dan profiteer je nog tot eind 2024 van 100 procent salderen! Daarna wordt het elk jaar wat minder maar bescherm je jezelf nog steeds beter tegen de stijgende energieprijzen.

Zonnepanelen kunnen vrijwel op elk dak worden geplaatst, zowel op platte als schuine daken. Als je wilt weten of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen, vraag dan ons gratis adviesgesprek aan. Vul je gegevens in en één van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op.


Wat als de zon niet schijnt?

Het is een groot misverstand dat zonnepanelen alleen energie opwekken op zonnige dagen. Normaal daglicht is ruim voldoende voor een goede prestatie. Omdat er ook in de herfst en winter voldoende daglicht is in Nederland, zijn zonnepanelen het hele jaar door rendabel!


Wat is de levensduur van zonnepanelen?

De economische levensduur van zonnepanelen is gemiddeld 25 à 30 jaar, en bij veel leveranciers krijg je dan ook minimaal 25 jaar product- en vermogensgarantie. Maar ook daarna leveren ze vaak nog jarenlang stroom. Daarnaast verdien je zonnepanelen al in 5 jaar terug dus dat betekent zo’n 20 jaar aan pure winst!


Welke voordelen zijn er nog meer?

Zonnepanelen zijn niet enkel goed voor je portemonnee maar dragen ook bij aan een beter klimaat. Ze dienen namelijk als toekomstbestendig alternatief voor de traditionele fossiele brandstoffen. En mocht je toch nog twijfelen omdat je de aanschafkosten erg hoog vindt, dan maakt Rayalo het nu nog gemakkelijker voor je: zonnepanelen zonder investering!